Webbyrå Stockholm

Webbyrå Stockholm
quality_about01Webbyrån Coldvision Studio grundades i december 2002 av två partners med ett stort intresse för design och erfarenhet inom IT och media. En enorm passion för exklusiv design ger oss oändliga idéer vilket i sin tur leder till unika projekt.

Vi trivs att arbeta i vårt kontor i hjärtat av Stockholm – Gamla Stan. Förutom vår kunskap inom design och programmering, fokuserar vi också på användbarhet och funktionalitet i webblösningar.

Webbyrå Stockholm Coldvision är ett team av kreativa designers och programmerare som kan förvandla dina idéer till funktionella digitala produkter. Men vi är så mycket mer än en vanlig webbyrå: vi är duktiga på 3D animeringar och simuleringar, Flash och mobila applikationer och spelutveckling! Som en kund hos oss får du följa hela utvecklingsprocessen från början av projektet till slutresultat.

För att möta dina behov som kund har vi ett nätverk av partners med på många års erfarenhet.
I vår arsenal använder vi den senaste programvaran som Adobe Studio, Cinema 4D och xCode. Allt den här i kombination med vår ‘high-tech’ hosting plattform ger oss nästan obegränsade möjligheter.

 

Vad betyder Coldvision?
vi skulle säga – COOL, fresh, super, och vi har vår egen vision om hur vi kan utforma och förbättra webben! Vi kan och vi vet vad vi gör.

Webbyrå Stockholm, Coldvision