Sökmotoroptimering SEO

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering eller SEO handlar om att förbättra sajtens ranking och synlighet i sökmotorer som Google, Yahoo, osv

Det finns olika metoder att sökord-optimera en webbsajt så att den ska synas så högt som möjligt vid sökningar. META-taggar som Titel, description, h1, h2, osv är viktiga för en bättre Google ranking, medan Flash eller JavaScript gör det svårare för sökmotorer att tolka innehållet på en webbsida.

Sökmotoroptimering är ett krävande jobb. Det handlar inte om några dagars arbete, snarare minst 2-3 månader och tålamod man behöver för att nå topplaceringar i sökmotorer. Vill man dessutom optimera efter populäraste sökord, blir det en extra utmaning.

Vi på Coldvision webbyrå kan hjälpa ert företag med bättre SEO (sökmotoroptimering). Vi kan granska er hemsida och rekommendera vad som ska ändras och förbättras, vilka sidor ska optimeras mer för sökmotorens skull, vilka ord ni ska satsa på, hur man använder Google analytics, m.m
Vi hjälper också med W3C CSS och HTML validering.

Kontakta oss gärna för mer information!

 

Sökmotoroptimering – Google Panda Algoritm
Google Panda är en förändring till Googles sökresultat ranking algoritm som först släpptes i februari 2011. Förändringen syftar till att minska ranking av “låg kvalitet webbplatser” och återgå högre kvalitet platser nära toppen av sökresultaten. Det betyder att sajter som kopierar innehåll ska inte placeras högre än källor. Alltså, presenterar man ett unikt material på sin hemsida, med bra länkstruktur och sökordsoptimering, klarar man sig betydligt bättre.